Anasayfa » Cep Telofonu yardım Ve Forum » 2015 En iyi Performans lı Oyun Telofonları

2015 En iyi Performans lı Oyun Telofonları

En İyi Performanslı Oyun Telefonları 2015

En iyi performans sunan telefonları sizler için araştırdık. Yeni bir telefon aldığımızda telefonun tasarımı ve kamerası kadar performansı da önemli bir etken oluyor. Piyasaya yeni çıkan bir çok telefon yüksek fiyatlardan satılıyor. Peki yüksek fiyatlar ödeyerek aldığımıztelefonumuz oyunlarda veuygulamalarda ne kadar iyi performans veriyor. İşte bunun için yapılan Benchmark testlerini sizler için inceledik.

Akıllık telefonların Benchmark testleri,Basemark OS II ve Basemark X olarak iki kısımda inceleniyor. Öncelikle bu teknik terimleri sizler için biraz açalım.

Benchmark nedir ?

Benchmark,  henüz türkçe karşılığı olmayan bir “kıyaslama” işlemidir. Benchmark belli bir konu da en iyi olmak için rakipleriniz ile aranızda kıyaslama yapmak için kullanılır.

Basemark OS II nedir ?

Basemark OS II, birleşik olarak Android, IOS ve Windows Phone 8 akıllı telefonların ve tabletlerin genel performansını ölçmek ve karşılaştırmak için kullanılır.

Basemark X nedir ?

Basemark X, çapraz platform kıyaslama aracıdır.  Aynı grupta bulunan Android, IOS ve Windows Phone 8 telefonlar ve tabletler içinoyun ve grafik performansı karşılaştırmaya yarar.

En iyi performanslı telefonlar Benchmark tablosu :

Not: Benchmark tablosunda piyasada bulunan modeller ve Benchmark testi yapılan telefonlar yer almaktadır. Henüz piyasaya çıkmayan veya Benchmark testi yapılmamış telefonlar listeye eklenmemiş olabilir. Benchmark tablosunda tabletlerde yer almaktadır ancak biz sadece akıllı telefonların listesini verdik. Benchmark tablosu hazırlanırken öncelik olarakBasemark X dikkate alınmıştır

Yorum yapın