Anasayfa » Yeni Yıl Mesajları 2017 » En Anlamlı Yeni Yıl Mesajları 2023

En Anlamlı Yeni Yıl Mesajları 2023

yeni yıl, yeni yıl mesajları, en güzel yeni yıl mesajları, en güzel yeni yıl sözleri, en iyi yeni yıl mesajları, en güzel yılbaşı mesajları, en iyi yılbaşı mesajları, anlamlı yeni yıl mesajları, anlamlı yılbaşı sözleri, 2023 yeni yıl mesajları, en güzel 2023 yılbaşı mesajları

Sevgili okurlar, bugün sizlere 2023 yılına girmemize sayılır günler kala; eşinize, dostunuza, sevdiklerinize gönderebileceğiniz resimli ve sözlü yeni yıl mesajları ve en güzel yılbaşı dileklerini sizler için hazırladık. Sizlerin de 2023 yılında sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle…

En Anlamlı Yılbaşı Mesajları

En Anlamlı Yeni Yıl Mesajları 2023

■ Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2023 nolu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle. Mutlu yıllar…

■ 2023 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun…

● Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2023 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

° Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

○ En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

En Anlamlı Yılbaşı Mesajları

♡ YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!!

 

♤ Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar…

♢ 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

■ Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

En Anlamlı Yılbaşı Mesajları

■ Yaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2023 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..

■ DOSTLUK, Günah olmayacak kadar masum Köle olmayacak kadar özgür Unutulmayacak kadar derin ve Tek başına yaşanmayacak kadar zorsa BIRLIKTE NICE YILLARA…

■ Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

■ Her yıl biraz daha büyüyoruz, biraz daha eskiyor ömür, biraz daha değişiyor her şey. Sende büyüdün kocaman oldun meleğim. Ama hala daha dün gibi gözlerimin önünde ilk adımların. Seni çok seven annen. Yeni yılımız kutlu olsun güzel kızım.

♤ Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

En Anlamlı Yılbaşı Mesajları

 

■ Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!

■ Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah”a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…

■ Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.

■ Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

■Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

En Anlamlı Yılbaşı Mesajları

■ Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

■Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

■İlk aşk başkadır derler, gerçekten de öyle sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.
DİĞER YENİ YIL MESAJLARI

* Etkileyici yeni yıl mesajları *Yeni yıl mesajı ingilizce türkçe *Hareketli yeni yıl mesajları ,gif ,Resim  *Hareketli Yeni Yıl Gifleri  *2017 yeni yıl mesajları,yılbaşı mesajları *2017 yeni yıl HD Resimler  *Yılbaşı mesajları En güzelleri *Yılbaşı Kartı Nasıl Yapılır   *2017 İngilizce Yeni Yıl Resimleri (happy birthday )  *Yılbaşı Mesajları 2017 *Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları Resimleri * 2017 komik Yıl başı Mesajları Resimleri

Yorum yapın